Címkék

, , ,

Rafa lelkesen blogol az ausztráliai Herald Sun-nak, és helyenként kifejezetten aranyos dolgokat ír 😀 Mint például akkor, amikor a Moya/Marc Lopez elleni PlayStation győzelem lázában égett:

Helló mindenki! Hogy mi volt a legjobb dolog a napban? Monacóval legyőztük Moyát és Marco Lopezt fociban, a PlayStationön!

Tudom, hogy ez most furán hangzik, mert azért vagyunk itt, hogy teniszezzünk, és ez az elsődleges, meg mert nem szép dolog a győzelmeiddel dicsekedni, meg Moya idősebb, mint én… de ez egy annyira fontos mérkőzés volt, nagy volt a feszültség, meg minden, hogy meg kellett említenem!

Moya a legjobb, de én és Monaco fantasztikus csapatot alkotunk! Nézőközönség is volt: Carlos Costa, az édesapám,  Rafa Maymo, Benito, Tuts… le kellett menniük az előtérbe és fekvőtámaszokat kellett csinálniuk, hogy megnézhessék a meccset! Nagyon vicces volt!

Lol 😀

Courier is olvassa a blogot, és a mai Karlovic elleni meccse után Rafát ki is kérdezte a playstationözési szokásairól, így azt is megérdeklődte, hogy Rafa még mindig Fedként játszik-e a teniszes videójátékon. A válasz: igen.

Az ok: muszáj neki, mivel a saját “figurája” örökké az alapvonal mögött áll két méterrel, csak le-föl futkos, és nem lehet vele nyerőt ütni az istennek se 😀 😀

Egyébként nagyon helyes volt a teljes interjú, Rafa angolja tényleg nagyon sokat fejlődött, már poénkodni is mer, és végigvigyorogta az egészet.

Advertisements