Címkék

,

Úgy tűnik a szervezők sem kedvelik a 2 méter fölötti, “úgyis leszervállak, bebebe”-típusú játékosokat: Mari kezd Isnerrel hajnali egytől, nem lesz annyira egyszerű meccs Marinak, ha Isner nemcsak a szerváit, hanem a tenyereseit is magával hozza, de Mari meg fogja oldani.

Mariék után Rafáék jönnek, Rafa Karlóval fog küzdeni, az biztos, hogy jobb szervák kellenek neki, mint Kohlsi ellen, de Rafának annyival több játéka van, mint Dr. Ivónak, hogy nem kérdés ki fogja a meccset nyerni, csak az, hogy hány szett kell hozzá.

A két hosszú bébi is a hajnali órákban ügyködik majd: se Marin, se Juan nem a legjobb formájukat hozták erre a tornára, viszont a fontos pontoknál Juan mentális képességeiben jobban bízok, így arra számítok, hogy ő nyeri, de ebből a meccsből lehet egy jó hosszú szenvedés 😉 Jó játék már kevésbé, hacsak nem ugrik mindkét játékos egy-két szintet az előző meccséhez képest.

Az A-Rod-Gonza derbi viszont jó kis meccsnek ígérkezik, este a Henin-Wickmayer összecsapás után (gooooo Wicki!), így ezt kényelmesen lehet nézni délelőtt.

A teljes OOP.

Reklámok