Címkék

,

A második napon a felső ág is nekilát az AO-nak, és várhatóak jó kis meccsek.

Fedeseknek nem annyira jó hír, hogy ezek közül az egyikben épp Fed is érintett: rögtön az első körben azzal az Andrejevvel hozta össze a sors, akivel eddig mindössze kétszer játszott, de egyikre sem fog szívesen visszaemlékezni. A 2004-es salakos meccsüket négyben, a 2008-as US Open meccsüket ötben nyerte végül Fed, az utóbbit gondolom nem kell senki sem felelevenítenem… De az legalább a 4. kör volt…

Igornak ugyan mostanában nem megy annyira jól, de veszíteni valója nincs, egyébként meg jó játékos, nyilván megvan neki is a US Open meccs emléke, és hát Fed sem muzsikál mostanság fényesen, és akkor nagyon visszafogott voltam. Tartok tőle, hogy kemény meccsnek nézünk elébe.

Fedék a harmadik meccs délelőtt a center pályán, nálunk kb. hajnali öttől lehet a meccsre számítani.

A Hinsensén Verda hajnal egytől kezd Ball ellen, majd egy női meccs után Tsonga, majd egy újabb női meccs után Djokó lép pályára. Tsonga Stahovszkíjt kapta, nem biztos, hogy annyira egyszerű meccs lesz ez, Djokónak Daniel Gimeno-Traver legyőzése nem szabad, hogy gondot okozzon. Kolja, Robin egymás után a kettes pályán hajnalban, Waw is játszik.

Lesz még egy Gasquet-Juzsnyíj meccsünk is, reggel kilenctől, valamint egy Monaco-Ernie a hajnali órákban, illetve az elmaradt, félbeszakadt meccsek is, szóval nagyüzem lesz.

A teljes OOP.

Meccsközvetítés, eredmények, kommentek a szokás szerint jöhetnek 😀

Azt hiszem ezt többet már nem írom le, vegyétek úgy, hogy az AO – x. nap-os posztok erre vannak 🙂

Advertisements