Címkék

, , ,

Most már hivatalos, amit azért már lehetett tudni: Fed idén kihagyja Kooyongot. Fed 2005 óta mindig részt vett a tornán, kivéve 2008-at, amikor betegség miatt visszalépett. Eddig kétszer nyerte meg (2005, 2009), az AO-n ezekben az években nem sikerült győznie. Kétszer veszített a döntőben (2006, 2007), ekkor megnyerte az AO-t.

Most ez új helyzet: 2008-ban úgy volt, hogy megy, de aztán nem tudott, most már eleve be sem volt jelentkezve, de fenntartottak neki egy helyet.

Majd látjuk, hogy ez ilyen milyen kihatással lesz az AO-ra 😉

Egyébként arra megvan a lehetősége, hogy a tornán kívül játsszon egy meccset – ilyen minden évben szokott lenni -, Mari már jelentkezett, hogy ő is szeretne. A Rognak fenntartott helyet nagy valószínűséggel RAndy veszi át.

Fed nyilatkozott a svájci sajtónak is, akiknek általában többet szokott mondani, mint a többieknek. Most viszont nekik sem árult el részleteket a sérüléséről, bár legalább nekik nem adta elő a hideg miatt fáj történetet. Azt mondta, hogy nincsen minden rendben a karjával, de nem komoly, érezte ugyan, amikor játszott, de komolyan nem hátráltatta a játékban, és az AO-ig még van ideje, hogy pihentesse. Az AO-ig még gyakorolni is akar, a lábmunkájával meg van elégedve, de a hibák számát le kell csökkentenie, és a hálójátékán kell javítania. Ugyanakkor úgy gondolja, hogy a melbourne-i meleg jobban fekszik a játékának, mert többet tud pörgetni, és nagyobb lehetőséget nyújt neki arra, hogy kreatívan játszhasson.

Egyébként meg azon nyavajgott, hogy nem tud menni a labdarúgó világbajnokságra, mert akkor van az RG, meg Wimbledon 😉

Advertisements