Címkék

, , , , ,

A tenisz ugye nem csak a meccsekről szól. Pontosabban: azokról szól a legkevésbé 😉 Ott vannak viszont azok a helyes, magas, izmos fiúk, akiken annyira jól áll a ruha. És ha szaladgálnak, meg hajolgatnak, meg megizzadnak, akkor még jobban 😉

Adja magát tehát a lehetőség, hogy kihasználjuk ezeket a tenisz adta előnyöket.

Esz most pedig bemutatja nekünk, hogy ez a kihasználás ebben az évben miként is sikerült. Elárulom: emlékezetesen 😉

Következzék tehát Esz Divatügyi Gigaposztja 😀

————————————————————————————————

Rafa

A Nike-nál már tavaly megálmodták a Rafa-brand építői, hogy “more mature image” kell a gyereknek, az, meg púp a hátára, kettő de a 2008-as USO-ra még sikerült kisírnia az ujjatlan felsőt a szokásos kaprival.

Idén viszont már nem lehetett tovább halogatni a dolgot (elvégre a 23 már szinte matuzsálemi kor), és bár én nem teljesen értem miért felnőttesebb dolog Miami Vice-szereplőnek öltözni (2009-ben), mint Hulknak (tényleg csak az ujjakon múlna?), Rafa az AO-n bemutatta az új dizájnt, s vele a V-pulcsit, amiből Fednek is volt még év elején egy szép skótzászlós kék, de aztán nála átálltak a csíkos-hajtókás cuccokra. Hogy Rafa megaláztatásai ne érjenek véget a szöszös gatyával, az RG-n Calippo-jelmezbe kényszerítették, az USO-n taxi volt, Londonban pedig alma.

Kedvenc: USO-outfit, a kiegészítők nélkül; V-pulcsi, az AO-döntő nélkül.


Szöszök. Rafaporn.

Roger

Fed az év túlnyomó részét – szörprájz, szörprájz – kékben töltötte, ami mondjuk jobb, mintha a szivárvány minden színét ráaggatták volna random módon, ahogy… khm… egyesekre, de azért mégis.

Mert milyen jól nézett már ki talpig csokiban Bázelben (mielőtt minden visszatért volna a rendes kerékvágásba a vébés cuccal)? További két említésre méltó kivétel a USO-n már szokásosnak nevezhető Darth Federer-combo ill. a wimbledoni Coldplay-Sgt. Pepper-kabát a négyrészes “öltönnyel”, és a gonosz gonosz 15-ös pulcsi.

Kedvenc: zöld hajtókás melegítő Miamiból, játszós pólók. Maturity my ass.

Ó és akkor a “There is no finish line” még itt sincs. Pedig.

Pulcsik. Fürtök.

Novak

Novakot idén saját mini branddel lepte meg az Adidas, ez a Falcon-line. Mert olyan ő a pályán, mint a préda fölött köröző sólyom, bizony.

A gyakorlatban ez többnyire úgy nézett ki, hogy az összes többi játékos által is hordott Edge-kollekció darabjaira rányomtak egy stilizált sólymot hátulra, plusz kapott hozzá egy spéci cipőt, oszt jó napot. Szegény még az eltörpösödést (lásd: lent) sem úszhatta meg az RG-n.

Voltak azért jobban sikerült összeállítások az évben, de azért nagyon nem estem hasra az Adidastól. Most sem. Talán Nole is így lehet ezzel, mert jövőre a Sergio Tacchininél folytatja… Meglátjuk.

Mari

A Fred Perry picit későn ébredt, Wimbledonra voltak képesek először valami emlékezetessel előrukkolni, mondjuk akkor aztán tényleg volt minden: babérkoszorú, kötött pulcsi, monogramos felső, széldzseki, kis táska, nagy táska, divatbemutató, anyámkínja. Azon túl, hogy mindez csak akkor nem lett volna nevetséges, ha Muzz megnyeri a tornát, kiderült, tudnak az FP-központban, ha akarnak.

USO-ra galléros kék pólót kapott, nem volt rossz, az őszi HC-szezon pedig valódi színorgiát hozott. Plusz a Fred Perryvel Marinak azért mindig megvolt az az előnye, hogy soha nem jött vele szembe a pályán a saját klónja.

De hát van az a pénz, amiért az ember hajlandó ilyen kellemetlenségeket vállalni – Mari esetében 25 millió dollár, egészen pontosan, ennyiért megy az Adidashoz.

Kedvenc: Wimby-outfit.

A Fred Perry és a színek csodálatos világa.

A folytatásban: Zsiráf Ikrek, Klónok és az Év Kiegészítője

Advertisements