Címkék

, , , ,

Nem, nem felejtkeztem el róla, de úgy gondoltam, elég lesz az izgalmasabb  részeknél bekapcsolódni 😉

De előbb néhány kép, mert végre a csehek is előkerültek 😀

A spanyolok a tavalyi győzelmüket szeretnék megismételni (az egymást követő duplázás csak a svédeknek sikerült eddig, 1997-98-ban), illetve ebben az évtizedben a negyedik trófeájukat kívánják megszerezni (2000, 2004, 2008), míg a csehek 1980 után a második győzelmükért hajtanak.

Azt gondolom nem kell különösebben magyarázni, hogy a spanyolok jóval esélyesebbek (hazai pálya, salak, a harmadik soruk is simán elmenne a cseh DC csapatnak), ugyanakkor Step azt mondta, hogy ez karrierje legnagyobb pillanata, és ez azért elég erős motiváció tud lenni. Sajnos mindig az underdognak szoktam szurkolni, szóval ennek megfelelően megint felkarolom a veszett ügyet, és hajrá StepTom! 😀

Rafa és Tomas már túl vannak a meccsükön, 7-5, 6-0, 6-2, a meccset nem láttam, de az eredményt elnézve gondolom Tom az első szettet megpróbálta, aztán miután nem jött össze, dobta a többit. És igaza is van, mert neki (remélhetőleg) még két döntő mérkőzést kell majd játszania.

Igen, ugyan a párost elvileg Dlouhy és Hajek játssza, de hát mindnyájan tudjuk, hogy Birdworm lesz az, aki holnap pályára lép, mint ahogy azt eddig minden fordulóban tették, méghozzá igen eredményesen: eddig még veretlenek.

A mai napon a Step/Ferru összecsapás sorsdöntő: ha Ferru nyer, a spanyolok megnyerték ezt a döntőt, ha viszont Stepnek sikerül elcsípnie a győzelmet, akkor még bármi lehet.

Ugyan David a jobb salakjátékos kettejük közül, Step játékának ez a borítás nem annyira fekszik, viszont David alig játszott az ősszel, az elmúlt időben sérült volt, míg Step jó formában van, és hát élet-halál küzdelem lesz ez a meccs a cseheknek, szóval gondolom mindent bele fog adni.

Szóval bízom benne, hogy jó kis meccsek lesznek, és még vasárnap is lesz min izgulni 😀

Reklámok