Címkék

, , ,

Kolja tavaly után újra a döntőben, míg Delpi karrierje első WTF döntőjét játszhatja, ma fél négytől.

Az egymás elleni mérleggel nem nagyon érdemes foglalkozni, induljunk ki inkább az ezen a héten nyújtott teljesítményből. Lehet, hogy a Zsiráf-osztag csúnya szemmel fog nézni rám, de Kolja szerintem jobban játszott, igazi HC teniszt mutatott be nekünk minden egyes meccsén, míg Delpi döcögve kezdte a tornát,  ahogy aztán beinduljon, de azzal a legnagyobb jóakarói sem vádolhatják meg, hogy a tenisz minden szépségét felvonultatta a játékával 😉

Ettől függetlenül azt hiszem most már minden egyes Zsiráf meccs előtt elmondhatom, hogy az első szerva elengedhetetlen, és bár Kolja nem szervált rosszul a tornán, de nem tud álmából felkelve olyan első és második szervákat szórni,  mint pl. Söd, így ő már eleve hátrányban kezdi a meccset. Ugyanakkor Kolja egész héten gyönyörűen megtalálta a sarkokat, vonalakat, és nagyon higgadtan játszott.

Szóval ma eldől, hogy a Nyers Erővel szemben mire fog menni a mindössze 178 centis kis orosz. A magam részéről bízom benne, hogy legalább szorossá tudja majd tenni a meccset, és Delpinek nagyon meg kell majd dolgozni a győzelemért, amellyel egyébként beelőzné a ranglistán Marit, és feljönne a negyedik helyre.

Ami, őszintén szólva, nem lenne olyan nagy baj az AO-ra nézve 😉

Jó szurkolást mindenkinek, kommentekben nyugodtan lehet örömködni, szentségelni, és állást közölni! 🙂

————————————————————————————————

Első szett: 6-3 Koljának. Kolja fantasztikusan, gyakorlatilag hiba nélkül játszik, Delpónak nem mennek egyelőre annyira az alapvonalütések, a szerva jó.

Nézzük, hogy Zsiráfnak sikerül-e emelnie a játékán, és hogy Kolja tudja-e ezt a szintet tartani.

Advertisements