Címkék

, , ,

Kolja/Fed és JMDP/Robin elődöntők lesznek ma, először Rogerék úgy negyed négy körültől, este pedig a két labdagyilkos dolgozik a döntőért.

És mindenki nagy megkönnyebbülésére nem számít, hogy ki hány szettet, meg gémet, csak az hogy, ki győz és ki veszít 😀

Kolja tizenharmadszorra rugaszkodik neki Fed legyőzésének, mindeddig ez nem jött össze neki, a H2H 12-0 Fednek. De hát már csak a nagy számok törvénye szerint is egyszer már más eredménynek kell jönnie (bár, lehet, hogy RAndy elküldené a valószínűségszámítókat a p-be, ha tehetné), de ha Kolja nem bízik a számokban, akkor bízhat egyébben is: Kolja idén ősszel talán karrierje legjobb teniszét játssza, és nemcsak néha, hanem folyamatosan. Így győzelemeket tudhat magának Djokó, Rafa, vagy épp Söd ellen, és mintha mentálisan is megérett volna arra a játékra, amit a nagyvad elleni győzelemként is hívhatunk (lsd. Shanghai).

Talán Kolja legnagyobb gondja a Fed elleni meccsen épp az utóbbival lesz, még élénken él emlékezetemben az a tavalyi vb nyilatkozata, amikor kifejtette, hogy az éppen csúcsformában lévő Marit jobban szeretné elődöntős ellenfélnek, mint a hátproblémákkal küszködő Fedet, mert Fed ellen egyszerűen sohase nyer.

Viszont Kolja ezen fursztrációjának túllépésében bőven kaphat segítséget Fedtől, akinek a WTF-on bemutatott játékát leginkább a nagyon hullámzóval lehetne leírni: a legpocsékabb, Miami-t idéző játék (első szettek), a majdnem TMF játék (Mari 3. szett), és a Fed “A” játék (JMDP 2. szett) mind tiszteletüket tették már ezen a tornán, gyakran egy meccsen belül. Fed saját bevallása szerint egyik csoportkörös meccsen sem állt össze igazán a játéka, és ezzel azt hiszem nem nagyon lehet vitatkozni.

Tippem: ha Fednek sikerül egy közepesen jó játékot hoznia végig (értsd az első gémtől), akkor Kolja most sem fogja csökenteni a Feddel kapcsolatos frusztrációit. Ha Fed úgy kezd, mint ahogy eddig az összes meccsen, akkor viszont bármi lehet.

A digi nem közvetíti élőben a meccset, marad a többi stream.

Jó szurkolást mindenkinek! 😀

————————————————————————————————–

WTF, két ász, semmire nyert adogatás. Ki vagy te? 1-0, Fednek.

Elherdáltunk két breaklabdát, és megjöttek a szar tenyeres ütések is. Jup, ez már ismerős. 1-1

Ó, hát igen: 2 DF, egy fogalmam sincs mit csinál ütés, Kolja break: 1-2.

Kolja némi nehézséggel hozza az adogatást, 40% alatt mindkettő első szervája, de Kolja jobban üti a labdát az alapvonalról, Fed meg egyelőre úgy néz ki, mint aki nem igazán szeretné már ezt a labdát ütögetni itt: 1-3.

Oké, ez kezd gáz lenni: nincs első szerva, 0-30, majd DF, o-40, és Kolja megint breakel: 1-4.

Fed visszavett egy breaket, jó lenne most már a saját adogatást is hozni egyszer-kétszer: 2-4

És nem, a harmadik adogatógémet veszíti el: 2-5. Mi a manó van a szerváival???

Azt hiszem, Fed feladta a WTF-ot, és már otthon karácsonyol: 2-6 Koljának.

Én is távozom, van még egy csomó dolgom, és ha Fedet se érdekli ez a dolog, engem se fog 😉 Azt hiszem, eddig az ez évi legrosszabb teljesítményét láthattuk Fedtől az első szettben, mint aki a pályán sincs.

Nem baj, Fed, már csak egy szett, aztán vége ennek a szenvedésnek 😉

Advertisements