Címkék

, , ,

Ugyan én még nem nagyon hevertem ki a tegnap esti meccset, de a torna azért halad tovább, negyed négytől rögtön Nagyon Kék Szemű Svédünk próbálkozik meg Nole legyőzésével.

Nagy reményeket ugyan nem kergethet, mert az eddigi öt alkalommal egyszer sem sikerült ezt az eredményt összehoznia, ami valljuk be, nem véletlen: Robin ugyan kiválóan boldogul a defenzív jellegű játékot játszó játékosokkal, azonban ha egy hozzá hasonlóan támadó szellemű játékossal találja magát szembe, aki esetleg még kellő variációs lehetőséggel is rendelkezik, akkor már nehezebben boldogul (lsd Fed).

Persze, mindent el kell kezdeni egyszer, és ennél keresve se találhatna jobb alkalmat 😉

De a realitás talaján maradva Djokó győzelmet várok, azért bízom benne, hogy Robin szorossá tudja majd tenni a meccset, és esetleg szettet is elcsíp. Jól jöhet az még a végelszámolásánál 😉

Ha esetleg van olyan, aki követi a meccset, attól szokás szerint szívesen elfogadnék egyszer-kétszer meccsállást és játék-kép beszámolót:D

Egyébként meg kom igen, Robin! 😀

———————————————————————————————————————————————————————————

Djoko vs Robin: 6-7 (5), 1-6.

Az első szett küzdelmes volt, bármelyik játákos javára eldőlhetett volna, aztán a második szett Robin brékje után Djokó feladta. Azt hiszem, ekkor érkezett el az a pilanat, amire számítani lehetett: Nole elfáradt,  fizikailag és mentálisan is. Az elmúlt 22 meccséből 21-et megnyert, eddig összesen 95 (!) meccset játszott ebben az évben.

Robin győzelme azt jelenti, hogy ő az első továbbjutó, az utolsó kör ereményétől függetlenül elődöntős. És akár ennél merészebb tervei is lehetnek, mert nagyon szép és megbízható teniszt játszik egyelőre.

Reklámok