Címkék

, , ,

Hát akkor egy nap pihenő után, elkezdhetjük az aggódást Fed év végi elsősége miatt.

Nem, nem hülyültem meg, mindjárt mondom is, hogy miért 😉

Krumpli  Mélydepressziós (De Simán Bekövetkezhető) Jóslása a Következő Napokra.

Szóval ma este Fed és Mari, nagyon sokadjára. Mivel már volt alkalmunk ezt a párosítást egyszer-kétszer megcsodálnunk, így azt is megállapíthatjuk, hogy Fednek nagyon jól (értsd közel 100%-on) kell játszania ahhoz, hogy meg tudja verni MAndyt. Ha viszont megvan ez a topforma, akkor annak sima Fed győzelem a vége, Marinak nincs elég eszköze egy gőzhengerként robogó Feddel szemben.

Minden más esetben viszont három szettes, megküzdött Mari győzelem.

Igaz, hogy Mari sincs szerintem akkora nagy formában, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy Fed sincs. Szóval a magam részéről nem sokat várok a mai meccstől (be kell vallanom, hogy valószínűleg az alvást választom helyette), se az, hogy két nyert szettre menő meccs, se a borítás, se az, hogy London, szóval ezek egyike se Fednek kedvez. De legfőképpen az nem, hogy bár biztató volt a Verda elleni meccs vége, de még közel sem játssza az igazán jó teniszét.

Aztán innentől kezdve válik érdekessé a dolog.

Holnap Rafa/Kolja és Djokó/Söd. A magam részéről úgy gondolom, hogy Rafa meg fogja verni Kolját, mindent meg fog mozgatni, hogy nyerjen, és nekem azért Kolja se volt annyira meggyőző.

A Djokó/Söd meccs már érdekesebb, bár kétségtelenül Nole a favorit: Robinnak csakúgy mint Feddel, Djokóval is gondjai vannak, nem fekszik neki a játékstílusa (6-1-es párizsi szett ide vagy oda, Nole szvsz azt a szettet az első brék után eldobta), és biztos vagyok benne, hogy Djokó nem Rafa ellen akarja a továbbjutást kiharcolni, szóval Djokó.

És így érkezünk el az utolsó körös meccsekhez, ahol a Rafa/Djokó és Fed/Delpi meccseken fog múlni a továbbjutás.  Djokó nem Mari, és bár mindig külön örömet okoz neki egy Rafa-verés, nem vagyok meggyőződve arról, hogy a lelkét is ki fogja tenni, főként nem úgy, hogy három egymást követő nap kell játszania, ha döntőbe akar jutni. Rafa viszont ki fogja. Míg a másik meccsen meg nem tudnám mondani, hogy mi fog dönteni a győztes mellett.

Jup, teljesen magam előtt látom, ahogy szombaton rághatom a körmömet, hogy Mari vagy Delpike kiverje Rafát. Pedig utálok ellenszurkolni.

Nos, miután ezt ilyen szépen levezettem, és teljesen felidegesítettem magam, megyek sütit sütni 😀

Ja igen, digisport nem közvetíti a meccset élőben, a http://www.fromsport.com/video-119779.html valószínűleg most is jó lesz.

Reklámok