Címkék

, , ,

Emlékeztek arra a nagyon komoly, jó kis CNN interjúra?

Na, most azt is megnézhetitek, hogy mi történt a színfalak mögött. És végre fény derül arra is, hogy Rogernek mi okozza a legnagyobb problémát, ha Rafáról van szó 😉

Roger Federer gets the giggles

Roger egyébként már ellátogatott a torna színhelyére is, mint ahogy írtam a versenyzőket a Temzén viszik a helyszínre, Roger legnagyobb örömére:

In London now for the ATP World Championships. I took this picture from the boat we took back from practice earlier today at the 02. This arena is amazing and will be great for tennis. Its always exciting to play in a new arena, especially one this big. Hope to see some of you at the O2!

És a kép:

Ó, most teljesen elfogott a nosztalgia…

Közben sikerült kideríteni, hogy a pálya borítása Green Set lesz, ezt a borítást használják három éve Bázelben, szóval egy közepesen gyors felszínről van szó, nem olyan lassú, mint az AO, IW, Párizs trió. Persze, nyilván sok minden egyéb is befolyásolja a pálya gyorsaságát,  így például az is, hogy csak csütörtökön tették le a pályát…, szóval nyilván majd a gyakorlatban derül ki, hogy mennyire gyors, vagy lassú.

Fed tegnapelőtt még Queensben edzett, méghozzá Rockin’ Robinnal, sajnos nincsennek képeink erről a jeles eseményről, de állítólag két órán keresztül nyomták a fiúk, igen intenzíven. Némi aggódással töltött el, hogy Söd edzője, Magnus Norman szerint Fednek nagyon jól mentek az ütések az edzésen, mert hát mikor szokott Fed edzésen jól játszani?!

Ma viszont Rafa facebookjáról megtudtuk, hogy ma kettőtől Feddel edz, gondolom az O2-ben, szóval nagyon-nagyon bízom benne, hogy lesznek képek.

Egyébként az angol paparazzik már beindultak, vannak képek Fed érkezéséről (mire kell neki a pezsgő?), és minden bizodalmat beléjük vetem az ikrekkel kapcsolatban is. 

És még Papa Roberttel is kaptunk egy interjút a Tagesanzeigertől, hogy lássuk: vannak normális szülők is, akiknek teniszező a gyereke.

Advertisements