Címkék

, , , , , , , , ,

A csoport: Fed, Mari, Delpi, Verda

B csoport: Rafa, Djokó, Kolja, Söd

Papíron nem túl jó csoport Fednek, ugyanakkor az sem kérdés, hogy Delpike sérült, Mari meg isten tudja mit csinál. Mondjuk, Marinak sose örülök, így Londonban meg pláne nem, de erre lehetett számítani.

Rafa meg megkapta azt a három embert, akitől szép nagy veréseket kapott az utóbbi időben, de kíváncsi vagyok, hogy Djokónál ki fog-e tartani a lendület, Söd is sérült volt, de a rafás meccsekre mindig felszívja magát, Kolja pedig Shanghai óta nem sok mindent csinált.

Majd látjuk.

———————————————————————————————–

Minél jobban nézem ezt a sorsolást, annál kevésbé tetszik, lol 😀 Nem lehetne legalább Delpit kicserélni Koljára? 😉 Úgy értem, Rafa csoportjában rajta kívül egy olyan játékos van, aki hozzá van szokva és tud is nagy meccset játszani, de az is egy helyenként headcase tendenciákat mutató szerb 😉

Fed csoportjában pedig két olyan játékos is van, aki össze tudja kapni magát, és aki tud fontos meccset/pontot játszani, ezek közül pedig az egyik a “local hero”, a másik meg nagyon akar bizonyítani az USO után.

Az egyetlen dolog, ami vigasztal az az, hogy a Rafa tábor szerint ez a lehető legrosszabb csoport Rafának, ők meg csak jobban tudják ezt, mint én 😀

Mindegy, Fed először valószínűleg Verdával játszik vasárnap, azt hozni kéne, ha nem sikerül, akkor gondban vagyunk.

De most valamiért jobban bízom Fedben, mint Párizsban tettem, remélem, hogy odateszi magát. A lényeg, hogy ne sérüljön le, ez a legfontosabb.

Advertisements