Címkék

, , , , , , , ,

A héten Lyonban, Szentpétervárott és Bécsben is tartottak 250-es tornákat, amikkel sajnos adós maradtam, holnap meg már a döntőket játsszák, de azért csak megemlítem már őket 🙂

Szentpétervárott személy szerint engem Marat és Ernie érdekelt, Marat az elődöntőig jutott, ahol kikapott Stahovskytól, míg Ernie egész a nyolcig(!) küzdötte el magát, ott azonban jött a félelmetes (ez nem vicc!) Zeballos, aki azóta már döntős, miután az elődöntőben Kunyicint búcsúztatta.

szafinszpv

Ezzel kialakult a szervezők álma, a Stahovsky-Zeballos döntő.

Lyonban a teljes francia csapat felvonult, tsongástól simonostól, ugyanakkor a döntőt Ljubicic és a szabadkártyás Llodra fogják játszani. Ljubi a Tsongát verő Clément-t búcsúztatta, míg Llodra Simont verte.

Bécsben a Delpi helyett beugró Marin, valamint, 1995 óta első osztrákként, Melzer küzdenek  majd a trófeáért. Cilic az elődöntőben Kohlschreibert, míg Melzer Tipszit verte. Monfils, Feli és Step is részt vettek a tornán, ők már korábban elvéreztek. (És basszus, el kellett volna néznünk erre a tornára. Igaz, pénzem az nem nagyon van, de mégis… 🙂 )

Reklámok