Címkék

, , , , , , ,

Stockholmban Bagda-Olivier Rochus döntő lesz, miután Rochus három szettben legyőzte Belluccit, míg Söd már ki sem lépett a pályára Bagda ellen.

Írtam, hogy már az előző meccsen is komoly gondjai voltak a jobb kezével (könyök+alsó kéz), és a mostani sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy már a teljes ázsiai etapot fájdalmakkal játszotta végig, majd a hét elején MRI-vel megnézték a kezét, és az orvosok azt mondták, hogy minimum két-három hét pihenő kellene.

Persze, azért ettől függetlenül elindult Stockholmban, de eddig bírta csak.

Ezzel el is búcsúzhatunk a WTF-től, de most úgy gondolom, hogy fontosabb lenne ezt a kezet rendbe hozni. Már Montreálban is gondok voltak vele, aztán ki kellett hagynia miatta Cincinnatit, és úgy tűnik azóta sem jött rendbe.

A helyében Valenciában biztosan nem indulnék el, de ha úgy alakul, akkor inkább Párizst is kihagynám,  a WTF-ra már nincs esélye, az meg hogy tizedik, vagy tizenegyedik a ranglistán, sokat nem oszt, nem szoroz.

Viszont jövőre az év elején szorgosan kellene gyűjteni a pontokat, hogy tudja tartani a mostani helyezését.

Moszkvában Misa és Tipszi is legyőzték a kvalis ellenfelüket, így Misa idei első ATP tornadöntőjét játssza ma, míg, kapaszkodjatok meg, Tipszi karrierje első ATP döntőjében szerepel. Ez utóbbi engem, bevallom, meglepett.

Reklámok