Címkék

, , ,

Sokáig gondolkoztam azon, hogy mivel kezdjem a mai posztot: Rafával, A-Roddal, vagy a prostikkal.

Maradtam A-Rodnál.

Szóval Andy tegnap kvalifikálta magát az év végi WTF-ra. Tök jó, hogy ezért játszania sem kellett 😉

Sajnos ez csak egy ennyire rövid hír volt, így akkor rátérnék a prostikra: két, a svéd tornán részt vevő, külföldi játékost ugyanis rajtakaptak két örömlánnyal. Na jó, ez így nem pontos, éppen mentek volna fel a szállodai szobájukba a nőkkel, amikor azok felfedték magukat, mint álruhás rendőrök.

Persze, a svéd rendőrség személyiségi jogokra hivatkozva nem hozta nyilvánosságra, hogy ki a két játékos, így aztán elindultak a találgatások: első helyen Simone Bolelli állt, mivel visszalépett a tornáról személyes okokra hivatkozással. Ez elég szomorú ügy lenne, mivel augusztusban házasodott meg épp. De a tornaigazgató közölte, hogy a játékosok továbbra is részt vesznek a tornán, ezzel kicsit megkavarta a helyzetet.

Előkelő helyen szerepel a találgatási listán Ernie is, ami egyrészt vicces, másrészt némi magyarázattal szolgálna arra, hogy miért tart ott ahol, és bár nem lenne túl szép, de tekintve, hogy jelenleg barátnője sincs, még elnézhető. Csak a szegény tinibuborékokban dőlne össze a világ 😉

Azóta viszont már olyan hírek vannak, hogy csak egy játékos, a másik személy csak az egyik kísérője. És már mindenkinek a neve szóba került, aki csak él és mozog.

Szóval a svéd tornán részt vevők mindegyike ezennel átalakult potenciális, Aki Rendes Úton Még Nőt Sem Tud Szerezni  pasivá.

És a svéd rendőrség nagyon ráér, azt hiszem. (Egyébként a svédeknél prosti igénybevétele kérem szépen bűncselekmény, emiatt ekkora a felhajtás.)

(UPDATE: Egyre biztosabb, hogy Ernie-ke a bűnös, PimPim a blogjában is megírta, hogy ne haverját, Picót gyanúsítsák már. Aztán kitörölte az Ernie-re vonatkozó részt, asszem Ernie papa mérges. Ernie-re viszont nehéz pillanatok fognak várni az öltözőben, lol 🙂  Meg otthon 🙂 )

De hogy ne csigázzam az érdeklődést, eljutottunk Rafához.

Esz, tegnap hiányoltad a cikkeket Rafa bukdácsolásairól, tessék, mindjárt itt van kettő:

Pete Bodo: On Any Given Day

Neil Harman: Rafael Nadal faces waiting game after Nikolay Davydenko defeat

Szvsz mindkettő nagyon visszafogott, úúúgy elképzeltem, hogy Fedről mit írtak volna egy hasonló szituban 😉 De egyébként tartom továbbra is: most lesz három hetük kicsit gatyába rázni a dolgokat, Párizsban már jobban fog játszani. Ha meg nem, akkor tényleg elkezdhetünk írkászni 😉

De addig is élvezzük ki az ilyen nyilatkozatokat mint az alábbi:

Agassi ráérő szabadidejében kifejtette, hogy a Fed/Rafa érának vége, és eljött Mari ideje. (Nem tudom, hogy egyébként mi ütött nagyjainkba, Pete S. is úgy látja, hogy Mari az új megváltó. Csak tudnám, hogy miből vonták le ezt a következtetést? AO-ból, Wimbledonból, vagy esetleg a US Openből? 😉 ).

Fed éppen Dubaiban fő a napon, meg egyébként is, Hány GS-ed is van? Wöhöhö-felkiáltással mostanság már nagyban tesz az ilyen nyiltakozatokra, de Rafa mind a huszonhárom évével kikérte magának, hogy csak úgy leírják:

“Maybe there are many competitive players and we know we have been up many years when young people come out but don’t forget that I’m 23 years old.” (ide csak a felkiáltó jel hiányzott 😀 )

“The reality is whenever something new comes out looks good but the things are going stabilizing and when at first you are playing without pressure then you see everything on your side, after the defeat eveything changes and it affects them as well I always said that there were more than Federer and I, although we have played many big games.

But tennis is beautiful in the coming years because young players are coming to play very well, we’ll see what happens.”

Szerintem nagyon cuki 😉

Advertisements