Címkék

, , , , , ,

Hajajaj, Robin… Pucknak pályafutása során először kellett úgy meccset játszania, hogy annak volt tétje, és hát … ezt még szokni kell, hogy finoman fogalmazzak. De jó lesz, ha gyorsan hozzászokik, mert azért az utolsó WTF hely még elcsíphető, és jövőre meg qrva sok pontot kell védenünk, szóval jobb lesz minél hamarabb megbarátkozni ezzel a gondolattal.

Viszont, amivel minden Söd-fan és Söd is vigasztalódhat: ha jól számolom, akkor hétfőtől Söd karrierje során először top 10-es játékos lesz, Simont váltja a tizedik helyen. Nagy grat, Robin!

Feli meg… most mit is mondjak Feliről? A Melzer elleni meccse után közölte, hogy mindent bele fog adni Söd ellen, mert Nandónak szüksége van egy kis segítségre, hogy kijuthasson a WTF-ra, és ő mindent meg fog tenni ennek érdekében. És nem viccelt, halálosan komolyan mondta.

58611422

Azt hiszem, bármennyire fura is, de Felinek komoly önértékelési problémái vannak. Vagy épp hogy egyáltalán nincsennek. Valamelyik a kettő közül 😉

Rafa közben szintén négy között van, de most is áll az, ami Pekingben: ha jön egy jobb játékos, ott ér véget a tornája. Jobban mozog ugyan, mint Pekingben tette, de még mindig két méterrel az alapvonal mögött játszik (legbiztosabb jele, hogy nincs önbizalma), és úgy en bloc a 2007-es Rafa HC játékot játssza. Ljubi hozta is az első szettet, aztán a másodikban Rafa elkezdett végre támadni, és lehetett volna belőle egy szoros meccs,  de Ljubi a második szett közepén lesérült (ágyékizomhúzódás), és végül fel kellett adnia a játékot.

Rafa nagy szerencséje az, hogy max. a döntőben találkozhat a kívánalmaknak megfelelő jó játékossal, de lehet, hogy még akkor se.

Ugyanis bár Djokó mostanában szépen játszik, de a Simon elleni meccsen is látszott, hogy kezd fáradni, ami nem csoda, a top játékosok közül ő játszotta ebben az évben a legtöbb meccset: a nyolcvanadiknál tart, míg pl. Fed és Rafa 63 és 66 meccset tudhatnak maguk mögött.

A negyedik meccsen Kolja Stepaneket győzte le, három szettben.

Nadal (ESP) – Ljubicic (CRO) 3-6 6-3 (visszalépett)
Djokovic (SRB) – Simon (FRA) 6-3 2-6 6-2
Davydenko (RUS) – Stepanek (CZE) 6-1 4-6 6-1
Lopez (ESP) – Soderling (SWE) 7-6(4) 6-3

Ma Rafa-Feli, és Djokó-Kolja meccseknek nézünk elébe.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez egy nagyon  álmos kis torna volt, hiába 1000-es. És nem csak azért, mert Fed nem volt itt.

Reklámok