Címkék

, , , , , ,

Szegény Tokió torna igazgató… először is ott volt a női torna, amelyen az első körben csupáncsak Dina, Sveta, Venus, Flavia, Ana estek ki, majd a Masha és JJ  döntő egy szettig se tartott, mert JJ csuklósérülése miatt visszalépett.

És akkor jövő héten jön a férfi torna, amelyen eredetileg Rog, Mari, Delpi hármas is részt vett volna, Fed ugye már két hete bejelentette, hogy őt ugyan ne várják, míg Mari két napja tette ugyanezt: Mari csuklója még mindig nem jött rendbe. Kezdek aggódni egy kicsit, ugyanarról a csuklójáról van szó, amit már műtöttek, és ami miatt egyszer hat hónapot már ki kellett hagynia, bár most azt mondták, hogy javul, csak nem akarnak kockáztatni. Majd látjuk.

Azért így se lesz rossz a felhozatal, Delpi mellett Tsonga, Simon, Berdych, Hewitt, Haas, Waw, Step és Monfils is részt vesznek a tornán, bár, legyünk őszinték, ezt Bébi Zsiráfnak gond nélkül kellene hoznia.

A jövő héten a másik 500-as torna a pekingi, amelyet Rafa és Djokó neve fémjelez. Igen, Rafa természetesen részt vesz Pekingben és Shanghajban is, megkapta a zöld jelzést az orvosaitól, a szakadás már eltűnt. Hát ja, Rafa olyan szupertesttel rendelkezik, amely három hét alatt 15 milis szakadásokat csont nélkül tüntet el… Mondjuk, akkor nem tudom, hogy mire kell az új szervamozgás, amit az elmúlt héten gyakoroltak, hogy ne erőltesse meg a hasfalát…

Na mindegy, Rog visszalépése után kétségem se volt, hogy Rafa teljes erővel beleveti magát a hátralévő tornákba, és ne legyen egyetlen fedofilnak se kétséges, hogy miért. Ami, remélem, nem fog bekövetkezni, és nemcsak azért, mert ugye Fed-párti lennék, hanem azért is mert valahol nem lenne rendben a dolog. Úgy értem 4 GS döntő, 2 GS győzelem, (eddig) két 1000-es győzelem vs. 1 Gs-győzelem, 1 GS elődöntő, (eddig) három 1000-es győzelem, hááát. Értitek, na.

Rafa már Pekingben van, végre megnézhettük az új frizurát, csapzottság nélkül.

Nagyjából 16-nak néz ki vele. Egy kissé tikkes 16-nak 😉

Szerencsére a héten olyan Rafa fotók is napvilágot láttak, amiből arra következtethettünk, hogy mégis csak egy normális 23 évessel van dolgunk:

Tanulság: az új, hiperszuper okosmobilok lesznek az egyedüli felelősek az emberiség kihalásáért.

Egyébként a pekingi tornán ott lesz még Randy, Söd, Verda, Gonza, Kolja, Szunyi is, ez a torna tűnik nekem az erősebbnek, kíváncsi leszek a sorsolásra. Ami már meg is van: Djokó járt rosszabbul, Rafának max. Gonza okozhat gondott, de nem fog, szvsz döntőt nézek ki ebből neki. Egyébként pedig hajrá Söd, aki kikapott Kuala Lumpruban három szettben Koljától.

Bangkokban Troicki kiverte Tsongát, Simon meg Melzert, így Simon-Troicki döntő lesz.

Ami Fedet illeti: olyan pletykák vannak Zürichből, hogy tegnap MRI-n vett részt, a lábát nézték meg. Természetesen erre vonatkozóan semmilyen hivatalos infót nem találtam. Szóval a szokásos.

Reklámok