Címkék

, , ,

Tudom, kezdek már unalmas lenni, de olyan jó látni, hogy Jensen kezd végre a két főből álló SCI-FI rajongótáboron kívül is nevet szereznie magának. Vagy hogy legalábbis felfigyeltek arra, hogy egy CW sorozatban is lehet jó az ember. És ráadásul legalább van okom egy-két Jensen kép berakására 😉

All in all, the scenes of Dean talking to himself were well handled. They must have been technically challenging, but they worked fine, and Jensen Ackles did a very good job of calibrating the different Deans. And it was powerful when he and DevilSam talked and Dean cried. They were manly tears, but they were tears.

Chicago Tribune

Jensen Ackles, acting opposite himself, turns in a great performance as an even tougher version of Dean Winchester than we currently have.

IGN

Much of the heavy lifting went to poor Jensen Ackles who is becoming a victim of his own talent. After wowing the audience when he faced off with a demonic version of himself in Dream a Little Dream of Me, the writers threw him an even tougher challenge. Instead of one scene, this was half an episode and instead of playing a drastically different Dean, he had to play one that has only marginally changed — and yes, that’s tougher because it’s all about the nuisances.

SF Universe

And the TV gods said, “Let there be Ackles.” And it was good.

YES!!!: Big acting love for Jensen Ackles, who played Future Dean as a weathered, weary warrior and not some growling killing machine. The differences between the Deans were subtle but so very effective. Dean has been a little one note this season, but last night was a symphony. Bravo.

Sign on San Diego

De nemcsak Jensen volt az, aki jó kritikákat kapott, Misha is egyre jobb és jobb összetevője lesz a sorozatnak.

Sőt. Jarednek is sikerült végre valami értékelhetőt nyújtania, mint Lucifer. Ami annyira nem meglepő, mivel Jared nagyon jó, amikor másokat kell utánoznia, akkor vannak gondjai, amikor neki kellene karaktert alkotnia. Megként is nagyon élveztem, teljesen jól visszadta a színésznőt, és most is Pellegrinót. Különösen azért volt jó Jared, mert nem az maradt meg benned, hogy Sam beszél Deannel, hanem hogy Lucifer. Jensen meg… jaj, de jó jelenet volt, a buja kerttel, a halott JövőDeannel…

Igen, mostanság egyre gyakrabban érzem úgy, mint ahogy a GA-val szoktam: a színészek sokkal többet alakítanak, mint amennyit egyébként az alapanyag megérdemel. Tudjátok, egyre több az a pillanat, amikor egy kissé kényelmetlenül érzed magad, mert érzed, hogy ez az alakítás egy kicsit jobban sikerült, mint amennyi ebben a jelenetben eredetileg benne volt.

De az is igaz, hogy sokat változott az utóbbi időben mozi/sorozat világ, és egyre inkább az utóbbira terelődik át a hangsúly: az igazán jó forgatókönyvek, az igazán jó lehetőségek egyre inkább az utóbbiban, és nem az előbbiben vannak, hiába tartjuk még mindig a mozisztárokat az “igazi” sztároknak, bár lassan már ez is változóban van, elég ha arra gondolok, amikor a heroesosokkal (amikor még “it” sorozat) volt, turnéztak Európában. Hát, az olyan volt, mintha Brad Pitt jött volna el. És igen, ha sikerül egy jó sorozatot kifognod (lásd BSG), nagyobb színészi munkát csinálhatsz, mint blocbusterek százaiban.

(Igen, Lexa Doig is szerepelt a részben. Igazán rávehetné férjeurát, hogy játsszon már el ő is valami jó kis karaktert, mert Jensen+Misha+Mr. Shanks=krumpli mennyország.)

Advertisements