Címkék

, , , , , , ,

Bemutatom Cérnalábú Gilles-t, Bébiháj Isnert és Nagypapa Gineprit, a Valaha Volt Legelcseszettebb Thai Harcosok Klubjának jeles képviselőit:

Miután kiröhögtétek magatokat, nézzünk azért rá a tenisz-dolgok állására is:

Kuala Lumpurban kialakult az utolsó négy, miután Söd Berdychet verte, Kolja Monfilst, Verda Gasquet-t, Gonza Juzsnyíjt,  sima két szettben. Söd Koljával, Verda pedig Gonzával fog a döntőért  játszani.

Bangkokban is játszanak közben, itt is már az utolsó négynél járunk, Tsonga Chiudinellit, Troicki Isnert, Melzer Becket, Simon Koroljevet búcsúztatta, Tsonga-Troicki, Melzer-Simon elődöntők lesznek.

A bangkoki torna, a thai harcosokon kívül, azért is említésre méltó, mert Marat itt kapott ki második körben Chiudinellitől, aki az első reneszánszát éli, valamint Ernienek sikerült Devvarmant kvalifikáció során megvernie, majd egy nagyon izgalmas meccset játszott Tsongával, ami végül három TB-ben dőlt el Tsonga javára.

Tudom, hogy még mindig nem sikerült két egymást követő meccset megnyernie, de kezdek bizakodó lenni, már ami Erniet illeti, szvsz nincs messze az idő, amikor második körbe is be fog jutni egy tornán 😉 Ernienek egyébként tervei vannak: új edzőjével a top 5-öt célozták meg.

Végül is Fed az első helyet jelölte meg célkitűzésként úgy 16 évesen 😉

Reklámok