Címkék

, , ,

Kisorsolták a jövő évi DC első fordulójának párosításait, és hogy hogy nem Svájc, ki nem találjátok, Spanyolországgal kezd. Hipp-hipp hurrá!

Spanyolországban. Salakon. Hacsak nem úgy gondolják, hogy Stant semlegesíteni kellene, ezért inkább HC-n 😉

Szóval Fed kissé idióta, de nagyon tiszteletre méltó hétvégi teljesítménye max. erkölcsi győzelemre volt jó, másra sokra nem.

Mert azt ugye senki sem gondolja, hogy ezek után a DC bármiféle kiemelt tényező lesz jövőre? 😉

Mert ahhoz, hogy sikerrel vegyék az első fordulót, nemcsak Fednek kell ám ott lennie, hanem Stannek is. Aki február végére várja párjával első gyermekét. Mi több: nem elég az egyest, a párost is hozniuk kellene. Amire pedig készülni kellene, mert az azért nem úgy megy, hogy másfél év kihagyás után leállunk ütögetni Verda/Felivel.

Szóval Dohában, vagy Dubaiban, esetleg mindkettőben, el kellene indulni párosban is, ezen a gondolatfoszlányon pedig legfeljebb csak röhögni lehet. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a forduló egy héttel IW előtt van, tehát egy fél világnyira és teljesen más borításon.

Hacsak a spanyolok lesznek olyan kedvesek és HC-n rendezik 🙂

Esetleg még abban reménykedhetünk, hogy Rafa térde/hasfala/talpa/szeme/haja megment minket 😉

Lesznek egyébként más csemegék is: USA-Szerbia, Svédország-Argentína első forduló szintén nem hangzik rosszul.

A párosítások:

Spanyolország-Svájc

Franciaország-Németország

Oroszország-India

Svédország-Argentína

Horvátország-Ecuador

Szerbia-USA

Chile-Izrael

Belgium-Csehország

Mi sajna nem kerültünk össze a britekkel, mint kiderült nem is lehetett volna, mivel mi is kiemelést kaptunk (hogy mi okból, az nem tudom), így az észtekkel kezdünk, míg a brittek a litvánokkal.

(Hupsz, most látom, hogy olyan verziót be se tettem, hogy mindenki ott lesz 😉 Na mindegy, most már nem teszem be (nem akarom a szavazás hitelességét megzavarni, lol), aki szerint Fed, Stan, Rafa mind ott fognak csoportosulni, az x-elje be ezt a variációt, jobb híján a saját fejecskéjében 🙂 )

Reklámok