Címkék

,

21:15

Ééééés 4 PM. Sajnos most mennem kell, így nem tudom a továbbiakban figyelemmel követni, hogy növekszik ez a szám 🙂

————————————————————————————————-

20:47

Hehe, most már 3 óra 30 a kezdési időpont. De azt hiszem lesz ez még 4 óra, meg 4 óra 30 is, mert az eső szakad. Ez kezd vicces lenni 😀

————————————————————————————————-

20:36

Nagyon nagy a szél, átették a meccsek kezdési időpontját három órára (21 óra).

————————————————————————————————-

20:25

Mindjárt kezdődnek a meccsek (az előrejelzések szerint most két óráig nem fog esni az eső, aztán újra rákezd), mindhárom meccs egyidőben: Serenáék az Ashén, Rafáék az Armstrongon, Woziék a Grandstandon.

————————————————————————————————-

És most mindenki szorítson, mint állat, hogy Rafáék befejezzék ma a meccsüket, mert ha nem, akkor mindkét elődöntőt átviszik vasárnapra a fair play jegyében.

Ami azt jelenti, hogy Fednek majdnem négy napja lesz arra, hogy azt is elfelejtse, hogy hogyan kell az ütőt fogni.

Ha bekövetkezik ez a verzió, nem kell különösebben nagy jóstehetség annak megjóslásához, hogy a US Open idei győztese az alsó ágról fog kikerülni, mert a torna ezen szakaszában ekkora szünet jóvátehetetlen.

Azt árulja már el nekem valaki, hogy hány GS-t kell tönkretenniük az amcsiknak ezzel az idióta szervezéssel, hogy rájöjjenek, hogy ez így gáz?

Mondjuk, ha már itt tartunk, az AO is csinálhatna valamit. Hihetetlen, hogy csak az európaiaknak sikerül úgy megoldani ezeket a tornákat, hogy ne kerüljön vagy így, vagy úgy az egyik fél előnybe a másikkal szemben a szervezés miatt. Ha Wimbeldonban sikerült felszerelni a tetőt, azt hiszem máshol is lehetne szakítani egy-két hagyománnyal.

Reklámok