Címkék

, , , , ,

Marin nagyon belekezdett, Delpi meg nagyon beragadt, első szett: 6-4 Cilicnek.

2. szett: Cilic brékkel kezd, de aztán elkezdett hibázni, Delpi meg lassan magára talál.

Előbb visszabrék, majd brék. Csak tudnám, hogy miért nem örülök ennek? A manóba ezekkel a magas, riadt tekintetű horvátokkal…

Éééés szettlabdánál elment a streamem…

Whoa, találtam egy olyan streamet, amin látszik a labda… ez egy új élmény 😉 És pont, amikor megvan a szett: 6-3 Delpinek.

—————————————————-

A harmadik szett közepén elmentem aludni, akkor már jól látszott, hogy mi az ábra: Cilic miután a második szett 1-3-nál 0-30-ról nem tudott brékelni, elveszítette a fonalat, Delpi meg egyre jobban játszott, így az utolsó két szett 6-2, 6-1.

Bébi Zsiráf újfent megmutatta, hogy miért tartom őt az új generáció legveszélyesebb képviselőjének, nem azért mert jól játszott (nem játszott jól), hanem azért mert ugyan a második szett elején a teljes szenvedés volt az arcára írva, mihelyst lehetőség nyílt, rögtön lecsapott, és nem is engedte el többet.

Ettől függetlenül ennél jobb játék kell egy esetleges Rafa-veréshez.

A Rafa – Gonza meccsen Rafa egy, TB-ben nyert szettel vezet, a második szett is TB-re ment, ahol 3-2-es Rafa vezetésnél és Gonza szervánál félbeszakították a játékot az eső miatt. Ma 14 órakor, a mi időnk szerint 20 órakor folytatják a játékot. Ha folytatják, mert ma egész napra esőt jósoltak.

Reklámok