Címkék

, , , , , ,

Mari kiesése mellett azért történt még egy-két dolog a tegnapi napon 🙂

Gonza négy szettben győzött Tsonga ellen (3-6, 6-3, 7-6 (3), 6-4), aki a szokása szerint nem volt igazán meggyőző, különösen a hálónál való ügyködése hagyott némi kívánni valót maga után. Ettől függetlenül élvezetes kis meccs volt, Gonza jutalma Rafa lesz.

Igen, míg a mezőny többsége vagy rokkant, vagy szimplán kiégett, addig kedvenc spanyolunk lelkesen pattog, és alig várja, hogy keretbe foglalja ez évi GS tevékenységét.

Mondjuk, ebben nagy segítségére van, hogy olyan idiótákkal kell játszania, mint pl. Monfils. Aki úgy gondolta, hogy ő majd az alapvonal mögül két méterről, 30 ütéses labdamenetekkel fogja legyőzni Rafát. Két szettig bírta. Aztán már csak azért kellett szurkolnunk, hogy a saját lábán távozzon a pályáról.

Rafa vs. LaLeMonf: 6-7 (3), 6-3, 6-1, 6-3

Különösebben nem gondolnám, hogy Gonza bármilyen gondot fog okozni Rafának, a chilei jól játszik, de pályafutása alatt még egyszer nem volt olyan, hogy a fontos pontokat megnyerje, most se fogja.

Így Rafa döntőbe jutását legfeljebb Delpi akadályozhatja meg, aki 6-3, 6-3, 6-3-mal vetett véget Szunyi US Openjének. Delpi Ciliccsel mérkőzik az elődöntőért, és bízom benne, hogy egy küzdelmes, négy szettes meccs lesz. Bébi Zsiráfnak ugyanis eddig még nem kellett elővennie az “A” játékát, a Ferrero elleni meccsen max. azon lehetett izgulni, hogy ne aludjon el két labdamenet között. Viszont nem lenne túl szerencsés, ha Rafa ellen kellene elkezdeni atomteniszt játszani, szóval nem ártana egy kis bemelegítés 😉

Reklámok