Címkék

, , , , , , , , , ,

Nem semmi egy napunk volt tegnap, igazi őrült szombat.

Ami a legfontosabb: Andy Roddick öt, nagyon kemény szettben, 0-2-ről visszakapaszkodva, a végén TB-ben bukta a meccset Isner ellen. Mondjuk a résztvevőkre tekintettel az, hogy az utolsó szett TB-ben dőlt el, annyira nem meglepő, de  mégis… Andynek egy újabb nehezen megemészthető vereség. Abban biztos voltam, hogy Andy nem lesz négyben (DC-ben Djokónak adtuk ezt a helyet), látszott már a felvezető tornákon is, hogy kicsit fáradtabb (szvsz főként lelkileg), de azért ennél több kört adtunk neki.

És hát eddig a top játékosok közül Delpi mellett Andy játszott még igazán jól. Nem mintha most olyan rossz lett volna, csak hát jött Isner…

Aki már nemcsak első szerva: a 2. szervája is életveszélyes, és most már az is látszik, hogy nem lesz egy második Karlovic, van érzéke a játékhoz. Mindez nem túl jó hír a mezőnynek, ezzel a sráccal (hacsak nem jön egy sérülés, vagy nem tér vissza a monója) azt hiszem számolni kell a jövőben.

Andy meg… kétségtelenül fantasztikus éven van túl, nagyon-nagyon rég volt az, hogy ennyire ott lett volna az éljátékosok között, mégis, azt hiszem, ennyi szívszorító élményt is rég kellett feldolgoznia.

Djokónak négy szettben sikerült továbblépnie Witten ellen, mondjuk neki megvan az a mentsége, hogy Witten jó volt, nem volt Djokónak könnyű dolga.

Söd kezd belelendülni, bár elszórakozott egy szettet Querrey ellen, de nem volt kérdés, hogy nyerni fog.

Aztán még ott volt a Meccs, ahol Nr 1. Headcase küzdött Nr. 2 Headcase-szel, és a tét annak eldöntése volt, hogy melyikük a jobb a headcase-ségben: ebben végül Haas a maga sok éves rutinjával legyűrte Verdát, így öt szettben FeVer jutott tovább. Ennek örülünk, mert a DC-nk is ezt mondta 😉

Blake búcsúzott Robredo ellen, aki Fed következő ellenfele lesz, Step kiverte Kohlschreibert és Kolja is simán jutott tovább.

3. kör:

Roger Federer SUI (1) – Lleyton Hewitt AUS (31) 4-6, 6-3, 7-5,  6-4

James Blake USA (21) – Tommy Robredo ESP (14) 6-7 (2), 4-6,  4-6

John Isner USA – Andy Roddick USA (5) 7-6(3), 6-3, 3-6, 5-7, 7-6(5)

Novak Djokovic SRB (4) – Jesse Witten USA 6-7 (2), 6-3, 7-6(2), 6-4

Fernando Verdasco ESP (10) – Tommy Haas GER (20) 3-6, 7-5, 7-6(8), 1-6, 6-4

Robin Soderling SWE (12) – Sam Querrey USA (22) 6-2, 7-5, 6-7(8), 6-1

Philipp Kohlschreiber GER (23) – Radek Stepanek CZE (15) 6-4, 2-6, 3-6, 3-6

Marco Chiudinelli SUI – Nikolaj Davigyenko RUS (8) 4-6, 5-7, 5-7

Reklámok