Címkék

, ,

És Rafa újra pályára lépett, igaz a dolgok nem igazán úgy alakultak, ahogy minden teniszrajongó (függetlenül, hogy Rafa-párti, vagy sem) szerette volna.

Rafa vs Ferrer: 4-3, amikor Ferrer visszalépett sérülés miatt.

Már az első labdaütésektől látszódott, hogy Davidnek komoly gondjai vannak, értsd alig vánszorgott a pályán, a térdével voltak gondok. Azonban még így is sikerült Rafát breakelnie, igaz, hogy miután Rafa már breakelte egyszer.

Ez nagyjából minden elárul Rafa formájáról. Az a hét gém, amit játszottak leginkább egy teljes katasztrófa volt, illetve igen mókás volt, ahogy az egyik nem fut, mert nem tud, a másik is csak óvatosan és inkább kevesebb, mint több sikerrel próbálja meg eltalálni a labdát 🙂

Erre mondjuk lehetett számítani, két hónap hosszú idő és Rafának mindig is szüksége volt arra, hogy bemelegedjen. Ettől függetlenül  örülhet, hogy úgy alakult, ahogy, egy akár 80%-os David ellen sem nyert volna, ez kiderült abból a néhány labdamenetből, amit játszottak.

Ma Petzschner jön,  akivel szemben várhatóan Rafának azért jobban rá kell lépnie a gázra. Az igazság az, hogy nem lepne meg sem az, ha kiesne, sem az, ha nem 🙂

Mostanra összeért a mezőny, mindenki a harmadik körben van és nagyon jó meccsek ígérkeznek:

Fed – Waw (hajnal egykor)

Tsonga – Simon

Mari – JCF

Gonza – Kolja

A-Rod – Verda

Rafa – Petzschner

Djokó már letudta a maga 3. körös meccsét: 6-3, 6-4-re nyert Misa ellen, így a nyolc között van.

Delpi 3-6, 6-3, 6-4 nyert Hanescu ellen, szintén a nyolc között.

UPPDATE:

Mari ismét lelépte szegény Szunyit (6-1, 6-3), és a legriasztóbb az egészben, hogy JCF nem is játszott rosszul.

Andy pedig igen szoros, jó kis meccsbe keveredett Verdával: 7-6, 4-6, jelenleg 6-5. És Andy nem tudta kiszerválni: TB. Wow. Hé, Andy, szedjük össze magunkat, nem kéne még egy épphogy meccset elveszíteni… Na: 7-6(5)-ra csak sikerült végül Andynek. Kicsin múlt, Verda nagyon jó volt ma.

Szóval nagyon jó kis hétvégének nézünk elébe, kár, hogy nem leszek itt és nem leszek se gép, se TV közelben.

Nektek viszont jó tenisznézést! 🙂

Advertisements