Címkék

, , , , , , , , , , , , ,

Igen, jól olvassátok: leesett egy-két csepp a Dina-Amélie meccs alatt, több se kellett, játék leáll, tető be, fényképezőgépek ki, az espn élőben odakapcsolt (komolyan 🙂 ), 20 perc szünet… aztán mire összeért a tetőszerkezet, elállt az eső. De már nem nyitották ki 😀

Ezen kívül Step két szett előnyből bukott Hewitt ellen. A magam részéről bármelyiküknek örültem volna, szóval jól mentél Lleyton, sajnálom Step.

Ami nekünk (nagyon) nem jó hír: Ivo Verdát is búcsúztatta négy szettben, így most Fedre hárult az a nemes feladat, hogy Ivót valahogy eltávolítsa a tornáról. Nem állítanám, hogy nyugodt vagyok, Ivo beindult, mint állat, a mai meccs Söd ellen csak egy nyugodt ötórai teázgatás volt az Ivo ellenihez képest. De ha sikerül is venni az akadályt, akkor se jó hír, mert Fed úgy fog menni Haas vagy Djoko ellen, hogy összesen egy normális meccset játszott addig. És akkor jóindulatú voltam. Abban reménykedem, hogy Fedet kiteszik végre Court 1-re esti meccsnek, akkor legalább itthon nézhetem végig, ahol pia is van.

Igen, a Haas-Djoko nyolccaddöntőt jól tippeltük meg, Haas háromban elintézte ma Andrejevet, Djoko meg Selát. Djoko formájáról jelen pillanatban még semmit sem tudok mondani (valami hihetetlen gyógysorsolása van), Haas viszont jó formában van, ez biztos.

Most pedig Stanért és Szúnyogért szorítok, az utóbbi  Simon ellen, az előbbi pedig Mari ellen hozta az első szettet. Hehe. Nem fog ez sokáig tartani, de javaslom, élvezzük ki addig. Mármint Stan és Mari. Ferrerónak minden esélye megvan, hogy kiverje Simont. Ki is verte, hajrá JCF!

Advertisements