Címkék

, , , , , ,

JMDP és valószínűtlenül hosszú lábai sajnos holnap már egy Argentína felé tartó repülőn lesznek: Delpi vs Hewitt: 3-6, 5-7, 5-7.

Nem állítom, hogy annyira meglepett a dolog, a DC-n is leginkább csak azért jelöltük be, hogy érezze, mi bízunk benne 🙂

Mindenesetre Delpike kábé úgy mozgott a füvön, mint egy újszülött zsiráf, akinek még szoknia kell a lábait. Az egyik első szettes csúszkálás-tanyálástól (több ilyen is volt, lol), a Delpi térd bibis lett, mondjuk szvsz nem annyira, hogy ennek különösebb akadályozó tényezőnek kellett volna lennie, de ez pont jó ok volt arra, hogy rá lehessen valamire fogni, hogy miért nem fut a nyomorult labdák után és hogy miért csinál úgy, mintha a lehető leghamarabb szeretne lebotorkálni erről a nyomorult fűről.

Annyi szerencséje volt csak Delpinek, hogy Hewitt azért nem Roger.

Nem állíthatnám, hogy JMDP annyira el lett volna keseredve a meccs után:

“He’s one of my idols and I say, you are in very good shape again, I’m happy for you, good luck.”

Mit csináljunk, kell egy-két meccs, hogy túllépjen ezeken az idol-beidegződéseken 😉 Bár, valahogy az az érzésem, hogy a fű soha nem lesz a kedvenc borítása.

Egyéb hírekben a karácsonyi dalolászással szívünkbe férkőzött Sam Querrey gigászi csatában, öt szettben kapott ki Marin Cilictől. Pedig még Sam apuka is gyorsan Wimbledonba repült a meccsre, miután kiderült, hogy Sammy a Center Courton lép majd fel. Azt hiszem, érezték, hogy nem sok ilyen alkalom lesz 🙂 De senki sem tehet semmilyen szemrehányást Samre,  nagyon jól játszott, meg is lehetett volna, de végül nem lett meg. Mondjuk, emiatt nem dőltünk kardunkba, mert Marin is egy tündérke.

Rafáról is vannak ám hírek:  Neil Hermann infói szerint Rafa szülők külön úton járnak immár hivatalosan is. Eddig is voltak erről pletykák (különköltözés stb.), ennél hivatalosabb szerintem nem nagyon lesz. Rafa közben testi és lelki sérelmeit úgy igyekszik kiheverni, hogy vett egy kis vityillót valahol a Karib-tengeren, valami golf-központ közelében.

Ja, én is vásárolni szoktam, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném. Igaz, én ruhát, de a házvásárlás se rossz módszer 🙂

Advertisements