Címkék

, , ,

Sajna Wimby elkezdődött nélkülem is, így egy csomó mindenről lemaradtam, de azért igyekszem majd pótolni 🙂

Mai termés: Fed vs Lopez-Garcia: 6-2, 6-2, 6-4

Kohlschreiber és Söd nagy nehezen, de tobábbverekedte magát a következő körbe, aminek azért örülök, mert egyrészt Addal szükségünk van rájuk, ha ezt a katasztrófát, amit DC-nek hívnak, egy kicsit (nagyon kicsit) szebbé szeretnénk tenni, valamint az se lenne olyan nagy baj, ha Fed játszana egy-két meccset. Na, nem szeretnék annyira izgi meccseket, mint amilyenek az RG-n voltak, de azért az jó lenne, ha Fed nem úgy nézne ki/nyilatkozgatna a meccsek után, mintha kellemes délutáni testmozgáson vett volna részt, így az öt órai tea előtt.

TMF is meglátogatott minket a londoni napsütésben még az első meccsen

És annak, aki már unja Wimbledont, US Open előzetes:

Hogy is hívjalak, Rog?

JMDP is simán vette az első akadályt, holnap jön a következő (Hewitt) és jobban teszi, ha azt is simán, vagy nem annyira simán veszi, csak vegye 😉

Addig is itt egy nagyméretű JMDP manó, tiszta fehérben:

És valaki a Wimbledon website-ról rájött, hogy mi is JMDP legszimpatikusabb vonása (a fülén kívül, persze):

Apart from the lack of sleeves and the clothing sponsor, there are few similarities between Del Potro and last year’s champion. Where Nadal’s muscle shirt clung tight to his pecs and reveals nothing but muscles from shoulder to wrist, Del Potro’s reveals nothing but… well, arms, really. They go on forever. Same with his legs.

Hát, igen 😉

Reklámok