Címkék

, , ,

Mondtam, hogy Rog Madridban mutatott hozzáállása nemcsak a végeredmény szempontjából volt érdekes, hanem nagyon finom, ám annál egyértelműbb változást is jelzett Rog Rafa és co. irányában mutatott magatartásában.

Már akkor is biztos voltam benne, hogy Team Rafának fel fog tűnni a dolog, de ha addig nem lett volna egyértelmű, akkor Rog Rafa sérülésével kapcsolatos nyilatkozatai (igen, sérült, de azért nem annyira, hogy Wimbyben ne futkosson majd úgy mint egy nyúl) még világosabbá tették a helyzetet:  Rognak elege van abból, hogy Team Rafa úgy rángatja ide meg oda, ahogy csak kedve tartja.

A válasz nem is késlekedett sokáig:

Q: Is Federer always reborn from his ashes?

Toni Nadal: I do not know about always, but at least this time he has very been lucky in this tournament because Djokovic has not been good, he has been at one point of defeat with Haas and he saved in an incredible way with Acasuso. History does justice to him. Anyway, I believe that this year he is not very fine. He lost in the key moment in Australia, in Indian Wells and Miami he was not very good, in Montecarlo he played badly – although it is true that he had not trained much – but in Madrid he played better and, since he has a big quality, the moment you give him a little life…, it has already been seen in Paris.

Szóval a “Fed a valaha volt legjobb játékos, nyilván ő a favorit Wimbeldonban, RG-n, Makkalsón stb, Rafának nagyon nagy dolog, ha le tudja őt győzni” fázisból átléptünk a jelen pillanatban leghatékonyabbnak tűnő “nehogy azt gondold már, hogy olyan jó vagy, csak szerencséd volt”- fázisba, lol.

Soha senki nem vádolhatta azzal Uncle Tonit, hogy ne lenne tisztában azzal, hogy a meccsek döntő többsége már a pályán kívül eldől…

Advertisements