Címkék

, , ,

Vagy sem 😉

Rog nekikezdett a harmadik Wimbledon előtti felkészülési tornájának :

Fed vs Alberto Martin : 6-4, 6-3, 6-2.

Köszönhetően az eurosportnak, csak a scoreboard és a stream maradt, így lehet hogy a benyomásaim nem teljeskörűek, mindenesetre azt követően, hogy rögtön az első adogatását sikerült elveszítenie, sima ügy volt.

Pedig Alberto próbálkozott, csak hát…

A szerva továbbra is jó, tíz ász, nem volt DF, első szerva 68%, és Fed legújabb szórakozásaként rövidítés galériát mutat be, ha jobban belegondolok, az egész salakos idényben. Tony Roche és Higueras azt hiszem most boldogok valahol. Vagy sem 😉

Volt egy-két (?) fonák hiba, ezen fel is húzta magát egyszer a második szett közepe tájékán, dehát Alberto nem Djoko. Vagy Mari. Mert akkor még most is játszanánk 😉

Hozzá kell tennem, hogy meg voltam győződve, hogy ha még egyszer kék felsőt látok Feden, sikítok, de visszavonom, ez az RG felszerelés nagyon szép kék lett. Az AO ugyan még mindig jobban tetszik, de bejött a második helyre.

Ettől függetlenül nem bánnám, ha miután a Nike felvonultatta Feden a kék minden létező árnyalatát, hajlandó lenne kicsit újítani. Fed edzőpólóit elnézve, nem hiszem, hogy Feden múlik a dolog.

Na, azt nem szeretném, hogy annyira újítsanak, mint Rafa esetében tették (kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e ebben az évben  Rafára ráadni valami olyan ruhát, aminél nem az a reakcióm, hogy ó szent isten, ezt nem gondolhatták komolyan), de van más szín is, mint a KÉK.

Egyéb hírekben Rafa három szettben ment tovább, most sem volt meggyőző, de ez nagyjából lényegtelen. Már most rémlátomásaim vannak a kismillió fotóról, amint Rafa felemeli a kupát és ott pinklik.

Nem lesz egyébként negyedik körös Berdych meccs, Big Bird kiesett Bolellivel szemben, Stannek öt játszmában sikerült magát átverekednie Devilderen. Sajnos PHM továbbra is él és mozog.

Reklámok