Címkék

, , , , , , ,

Azt hiszem jó döntést hoztam és nem mentem a munkahelyemre, így tudok írni egy kis emlékeztető posztot, mert holnap délelőtt erre már aligha leszek képes: elsején elindul a nem hivatalos 2009-es teniszév, az IMG szponzorálta Abu Dhabi bemutató tornával, amelyen természetesen Roger is rész vesz. Plusz Rafa, Mari, A-Rod, Blake, és Kolja. Sok pénze van Abu Dhabinak, na.

TENNIS/

Elsején Blake vs Mari, A-Rod vs Kolja, Roger másodikán az előbbi meccs nyertesével, Marival játszik, Rafa pedig a másik meccs nyertesével, döntő harmadikán.

AD kb. 45 perces autó útra van Dubajtól, helikopterrel negyedóra, a szervezők jóvoltából RF nyugodtan szilveszterezhet is, az az egy meccs meg nem fogja nagyon kifárasztani, szóval úgy látom RF számára a “torna” egy kellemes módja lesz a bankszámla növelésének. De mi is jól járunk, mert legalább láthatjuk, hogy az AO-ra a fürtök megfelelő állapotban lesznek-e.

Igen, láthatjuk, ugyanis a sport1 van olyan kedves és elsején, illetve másodikán 12 órától közvetíti a tornát, a döntőt pedig a sport2 14 órától.

Szóval chipszet, távirányítót, Roger-macit bekészíteni, visszaszámlálás és HERE WE GO.

TENNIS/

Advertisements