Címkék

, , , , ,

Miután túltettem magam a tegnapi eseményeken (Fed ezt jó néhány órával hamarabb tette meg mint én, a meccs után interjújából kiindulva), itt az ideje, hogy beszámoljak a hét további Fed-eseményeiről.

A madridi torna nem volt teljesen haszontalan, hozzásegítette Fedet, hogy sikerüljön beelőzni legalább egy listán Samprast: RF eddigi pályafutása során összesen 43,300,847 dollárt ütögetett össze. Ez természetesen csak a tornákon szerzett pénz, a szponzori bevételek ebben nincsennek benne, szóval, kb. a duplája lehet az az összeg, amit RF-nek most matracba kell dugdosnia.

Ugyanis Fed természetesen figyelemmel követi az aktuális pénzügyi eseményeket, a bankszámláit és befektetéseit, mert mint mondja, sokat dolgozott ő ezért és nem szeretné, ha egyik pillanatról a másikra eltűnne. Ezért meg is mondta a pénzügyeseinek, hogy nem szeretne kockázatos tranzakciókat látni. Leginkább a matracot tartaná jelen pillanatban a legbiztosabb megoldásnak, de azért ez elég nehezen megvalósítható, mert hát elég nagy matrac kellene hozzá. Bár nekem az a benyomásom, hogy csak akkor lenne igazán nyugodt, ha személyesen intézhetné a pénzügyi műveleteit. Merthogy ezekben a pénzügyi szakemberekben egyszerűen nem lehet megbízni…

Azért úgy szeretném egyszer elérni, hogy a 43 millió dolláromra azt mondhassam, hogy “oh, that.”

De ez még nem minden.

A héten megválasztották az ATP játékosokból álló tanácsának elnökségét (a cikk a google segítségével lett lefordítva, így elég mókás), az elnöki poszt elnyerőjét nem írnám le, szerintem kitaláljátok. Rafa lett az alelnök, valamint kijelölték a Top 10-50 negyedik képviselőjét is, aki nem más lett, mint Stanislas Wavrinka. (A harmadik tag Djoko.  Hú, azért ott lennék ezeken a megbeszéléseken 🙂 ). A párosok két képviselőjéből pedig az egyik Yves Allegro lett.

Istenem, most mit csináljuk, ha ezek a svájciak annyira szimpatikus emberek… 🙂

Azért bízom abban, hogy a leendő ATP elnök levonta a megfelelő következtetéseket és tanul De Villers hibájából…

Szóval bár a tenyeres szabadnapot vett ki, a világuralmi tervek az előzetesen elképzelt forgatókönyv szerint menetrendszerűen haladtak tovább ezen a héten is.

Advertisements