Címkék

, , ,

Roger nem hagyja hogy unatkozzunk: két nappal a torna megkezdése előtt bejelentette, hogy nem indul a Stockholm Openen. Gondolom nem kell mondani, hogy a torna szervezője miként reagált a hírre, és némiképp joggal, mert két nap, hát, az sok mindenre nem elég.

Igazából be kell vallanom, hogy ez a két nap és a bejelentés hangneme az, ami leginkább zavar. Mert az már Pierre Paganini interjújából is kiderült, hogy az USO előtt is gondolkodtak azon, hogy az USO után megtartják azt a szünetet, amit, legyünk őszinték, januárban kellett volna, de ennek eldöntéséhez minek kellett két hét? Valamint ha edzettségi gond van, akkor általában pontosan napokra felépítik az edzéstervet, szóval azért nagyjából tudnia kell, hogy kb. mikor fog visszajönni (mondjuk lehet hogy tudja is).

Tudom, tudom, valószínűleg ez már hosszú évek berögzött tapasztalata, hogy ha valami nem tiszta, akkor gondoljunk a legrosszabbra, mert tíz esetből kilencszer úgy is be fog jönni /egyébként nem rossz módszer, így azért lehet némi sikerélményt szerezni :)/, de ha ez egy átgondolt, semmi egyéb körülmény által nem befolyásolt döntés, akkor nem hiszem, hogy két nappal a torna előtt szóltak volna.

Persze lehet, hogy volt valami törleszteni való Per Hjertquisttal szemben.

Vagy az elmúlt két hetet a stáb azzal töltötte, hogy valahogy megértessék Feddel, hogy sajnos vannak dolgok, amiket hiába szuggerál, akkor sem fognak úgy történni, ahogy ő akarja.

Nem tudom, de jelen pillanatban úgy gondolom, hogy valami nem stimmel. Ez a mono sajnos egy nagyon-nagyon kellemetlen betegség, amiből valójában nem is keveredsz ki soha, legfeljebb csak nem aktív. Ami minket halandókat kávéfőzés közben annyira nem zavar, de egy profi sportolónál komoly gond.

Mindegy, reméljük, hogy tényleg csak egy egyébként teljesen ésszerű és logikus döntésről van szó. /Na ez a másik: Fed és ésszerű ?/

Advertisements