Címkék

, , ,

Régóta tudjuk, hogy alaposan át kell gondolni, hogy mikor és mit mond az ember, mert aztán lehet, hogy komolyan veszik.

Fed ugye többször is kifejtette, hogy szeretne ő ám a DC-ben játszani, csak hát az a csúnya ITF képtelen normális időpontokat találni, de ha ez jövőre sikerül nekik, akkor bizony abban a megtiszteltetésben részesülhetnek, hogy már az első körtől kezdve játszani fog.

Úgy tűnik, hogy az ITF azt szeretné, hogy Fed játsszon:

2009. március 6-9.: USA vs. Svájc, az Egyesült Államokban.

Természetesen a szerencse hozta ezt az összeállítást, de meg kell állapítanom, hogy a szerencse nagyon jó PR-ból és úgy érezte, hogy van egy kis törleszteni valója Feddel szemben.

Mert hát az USA ellen nyilván csak úgy van esélyük, ha Fed játszik.

És hát mi lehetne jobb hírverés a DC-nek mint hogy az első körben az egyetlen olyan nem amerikai teniszezőt hozzák el az USÁ-ba, akit az amerikaiak is ismernek és szeretnek, és lenne Fed vs. Roddick, Bryan testvérek vs Fedrinka, egy kétesélyes, izgalmas összecsapás, de mindenek előtt ESEMÉNY.

És az időpont? Nem is lehetne ideálisabb: hosszabb szünet után, néhány nappal Indian Wells előtt /ha kell, szerintem oda szervezik, és ez most komoly/. Ugyan lehet h a Dubai tornát ki kell hagyni (ahol ugye van némi helyrehozni való), de ha Fed Dubai-t választaná Svájc helyett, nem mehetne haza többet, azt hiszem.

Ezt nyilván ő is tudja, szóval

Fed-ITF: 0-1.

Reklámok