Címkék

, , , , , ,

Nagyon megkedveltem a svájciakat, nem teljesen százas ez az ország, úgy tűnik, hogy Roger nem egy teljes tévedés volt a részükről 🙂

Miután immár századszorra is megünnepelték Roger és Stan meglepetés aranyát, a fiúk nekiláttak annak, hogy Roger számára még plusz egy feladatot összehozzanak jövőre.

Valószínűleg ez nem villanyozta fel Rogert annyira, mint Stant, mert az első szettben Fed úgy döntött, hogy elfelejt szerválni. Meg tenyerest ütni. Meg fonákot. Sajnos Stan se volt sokkal összeszedettebb /na jó, a belgák egyébként nagyon jól játszottak/: 4 – 6.

Második szettben Stan ráébredt, hogy azért mégicsak ciki lesz ez így otthoni közönség előtt, és sikerült hozni az adogatásokat. A tie break végre Fedet is felvillanyozta, így: 7-6 (6-4).

Innenől kezdve valójában sima ügy volt, Fed megtalálta a szerváját-tenyeresét-fonákját stb, Stan is nagyon jól játszott, harmadik szett 6-3, negyedik szett örömünnep (6-3). Tehát jövőre Fedet a DC-ben is láthatjuk, merne csak nem, simán keresztre feszítenék.

Ennek tudatában Fed meglehetősen visszafogottan ünnepelt, igaz azért nem annyira, mint Yves, akiben úgy tűnt, h az egyéni érzések leküzdötték a nemzeti érzéseket, de azért gratulált.

Úgy látom egyébként, hogy a Fed/Stan olimpiai sztori meglehetősen hasonlít a Kovács Kati/Janic Natasa történethez, legalább is abban a tekintetben, h a riportereket egy dolog érdekli a legjobban: mit mondhatott Stan Rogernek a Blake utáni vereséget követően? Fed végül is megelégelte a dolgot:

Stan : “Well, we all know Roger so we know how very strong he is. He managed to recover. I just tried to be a good partner and to lift him up, mostly for us to stay in the tournament and do our best so as not to regret it later. And it’s true that we played incredible from that moment on and it really was an extraordinary weekend.”

L : “But something must have happened ! You don’t want to tell us ?”

Stan : “No !” *embarrassed giggle*

L : “But there’s only family here !”

Stan : “No, but, let’s say that…”

Roger: “Well, he kissed me, ok !”

A gond csak az, h én ezt bármikor el is hiszem :)))

Advertisements