Címkék

1./ Először is el kell dönteni, hogy ma mik lesznek az alapszíneink. Ehhez meg kell határozni, hogy mit akarunk a mai edzéssel elérni (pl. h szép új tetkónk jól látható legyen), nyilván ezt a célt össze kell vetni a legaktuálisabb trendekkel (lsd: galambszürke) és figyelembe kell vennünk, h milyen évszakban járunk (jön az ősz).

2./ Ha ez megvan, akkor ki kell választani, hogy ma melyik sportszergyártónak akarunk örömet okozni (a Nike megfelelő lesz, épp övék a pillanat).

3./ Alaposan meg kell tervezni a részleteket: a felső csíkja köszönjön vissza a zokni csíkján, játsszunk egy kicsit a szürke különböző árnyalataival (ezzel nagyon óvatosan kell bánni, meg kell találni az egyensúlyt, csak haladóknak ajánljuk!), az óránk passzoljon a térdvédőnkkel és tetkónkkal, az mp3 lejátszó zsinórja a felsőnk alapszínével, stb.

4./ Csak olyan felsőt válasszunk, amely szépen kiadja a mellkasunk formáját! Általában olyan ruhadarabokat válasszunk, amelyek előnyösek számunkra, ugyanakkor illeszkednek a trendhez!

5./ Ne izzadjunk meg túlságosan: nem tesz jót az összmegjelenésünknek.

Ha fenti pontokat megfogadtuk, neki is láthatunk, de ne feledjük: a futás komoly dolog, bármikor arra sétálhat egy paparazzo!

Aki szeretne további képeket látni arról, hogy milyen is egy tökéletes futóedzés, itt teheti meg.

Advertisements